Fuar Stand Zemin Kaplama
Buradasınız: Anasayfa / Blog
11 Temmuz 2022, Pazartesi
Fuar Stand Zemin Kaplama
Fuar stand zemin kaplama temel olarak üç farklı çeşitte bulunmaktadır. Organizasyonların farklı sektörlerden isimlere ve markara ev sahipligi yapmasından dolayı, verilen zemin hizmetleri değişiklik göstermektedir.
Fuar Stand Zemin Kaplama

Fuar stand zemin kaplama sistemleri ile eşsiz bir fuar deneyimi sizleri bekliyor. Gerçekleştireceğiniz fuar organizasyonlarını profesyonel ellere teslim edebilirsiniz.

Fuar stand zemin kaplama temel olarak üç farklı çeşitte bulunmaktadır. Organizasyonların farklı sektörlerden isimlere ve markara ev sahipligi yapmasından dolayı, verilen zemin hizmetleri değişiklik göstermektedir. Sağlamış olduğumuz hizmetlerde yaptığımız tasarımları, markaya ve firmaya dair ilk görünümün yüksek olmasını amaçlayarak gerçekleştiriyoruz. Bu sayede diğer firmalar ve isimler tarafından ilk görünümde olumsuz açıdan bir durum oluşmamasını hedefliyoruz.

Birçok firma tarafından profesyonel bir şekilde fuarlara uygulanan standların önemli parçalarından birisi zemin kaplama çeşitleridir. Stand ile birlikte bütün bir görünüme kavuşması açısından oldukça önemlidir. Zemin kaplama işlemlerinde, fuar alanıyla olan uyum ve ziyaretçilerin gözünde olumlu bir etki oluşturma gibi detaylara dikkat edilmelidir.

İnternet sitemizde yer alan fuar stand hizmetleri ile birlikte, zemin kaplama hizmetleri de sunmaktayız. Verdiğimiz hizmetlerde A kalite işçiliğe önem veriyor, sizler için sorunsuz bir fuar döneminin kapısını aralıyoruz.

Fuar Stand Zemin Kaplama Sistemleri

Fuar stand zemin kaplama sistemleri sayesinde tasarımınızın bir bütün halinde fuarda sergilenmesi sağlanmaktadır.

Yapı olarak firmamız tarafından verilen fuar stand hizmetleri şu şekildedir:

  • Ahşap Standlar,
  • Maxima Standlar,
  • Modüler Standlar,
  • Kongre ve Pavilion Standlar

Yer alan stand modellerine “Hizmetlerimiz” sekmesinden göz atabilirsiniz. Stand modelleri ile uyumlu zemin kaplama sistemleri, tasarım ihtiyacına göre belirlenmektedir. Fuar alanıyla olan uyuma dikkat edilmesi gereken modeller ile sizlere eşsiz bir fuar görünümü sunuyoruz.

Stand zeminleri arasında büyük farklılıklar görülebilir. Bunun yanı sıra zeminlere uygulanan stand zemin kaplama sistemlerinde de çeşitler yer almaktadır. Kullanım açısından aynı işlevi görseler de, modeller arasında görünüm açısından farklılıklar mevcuttur.

Fuar Stand Zemin Kaplama Çeşitleri

Fuar stand zemin kaplama çeşitleri, fuar standınıza en uygun yapıda olmalıdır! Bu sayede gelen ziyaretçilere karşı harika bir görünüm ile, harika bir izlenim bırakabilirsiniz.

Fuar stand zemin kaplama çeşitleri nelerdir?

  • Karolaj (Podyum) Zemin,
  • Halı Zemin,
  • Parke Zemin.

Fuar stand alanlarında zemin kaplama uygulamaları yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç püf nokta bulunmaktadır. Bunlardan ilki fuar stand tasarımınız ile kaplamanının uyumlu olmasıdır. Markalar için kendilerinin yansıtan, fuar alanlarında ön plana çıkmalarını sağlayan tasarım modelleri oldukça önemlidir. Stand tasarımında her ne kadar dikkat çekici ve bütün bir görünüm elde ederseniz, dikkat çekici bir standa sahip olabilirsiniz. Diğer bir nokta ise zemin kaplamanın fuar alanıyla olan uyumudur. Fuarda bütüncül bir görünüm elde edilirse, firmanın kısa ve uzun vadede sağlayacağı kazanç da o kadar fazla olacaktır.

Creostand Hakkında

Creostand, 2011 yılında yalnızca Türkiye’de bulunan firmalara hizmet vererek başlamıştır. Gelişen süreçle birlikte 2020 yılından itibaren tüm dünya fuarlarında hizmetlerimiz aktif şekilde devam etmektedir.

Türkiye’nin her ilinde ve dünya çapında sektörde aranan isim haline gelen firmalara, fuar hizmetleri verilmektedir. Verilen fuar hizmetleri: fuar standı kiralama, fuar stand tasarımı, kongre standı, iç mekan tasarımı, ürün teşhir üniteleri, ofis ve iç mekan tasarımları, fuar ekipman ve malzemelerinin kiralanması şeklindedir. Yer alan fuar hizmetlerinde hem destek hem de uygulama hizmeti firmamız tarafından verilmektedir.

İnternet sitemizin üst barından “TEKLİF AL” seçeneğine tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz! Unutmayın, kalite asla tesadüf değildir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın