Fuar Stand Tasarım Fiyatları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
13 Temmuz 2022, Çarşamba
Fuar Stand Tasarım Fiyatları
Fuar stand tasarım fiyatları, ülkemizde ve dünyada değişiklik göstermektedir. Firmamız ile sunduğumuz stand hizmetlerinde sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunuyoruz!
Fuar Stand Tasarım Fiyatları

Fuar stand tasarım fiyatları, ülkemizde ve dünyada değişiklik göstermektedir. Firmamız ile sunduğumuz stand hizmetlerinde sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunuyoruz!

Fuarlar için yapılan stand tasarımlarında birbirinden çekici modellerle, markalar ziyaretçilere buluşurlar. İlk izlenim açısından büyük önem sağlayan fuar stand tasarımları, ziyaretçilere açılan ilk kapı olmasından ötürü oldukça önemlidir. Markanızın değerini yansıtacak, zemin ve fuar alanıyla uyumlu, ziyaretçilerin dikkatini çekecek tasarımlarla yanınızdayız. Üstelik sağlamış olduğumuz fuar hizmetlerini kaliteli işçiliği ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize aktarıyoruz.

Creostand, fuarlar için sağlamış olduğu tüm stand tasarımlarında kaliteli işçiliği ön planda tutmaktadır. Sizin eşsiz bir fuar deneyimi yaşamanızı, sorunsuz bir süreç geçirmenizi temenni ederek çalışıyoruz. A++ kalitede sunduğumuz hizmetin yanı sıra fiyatlarımızı da oldukça uygun yapıda tutmaya özen gösteriyoruz.

İnternet sitemizin iletişim bölümü üzerinden bizimle iletişime geçebilir, “Fuar stand tasarım fiyatları” hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fuar Stand Tasarım Modelleri

Fuar stand tasarım modelleri ile fuarda dikkat çekici tasarımlara sahip olun! Kaliteli işçilik ve uygun fiyatlandırma ile yanınızdayız.

Fuar stand tasarım modelleri nelerdir?

  • Ahşap Fuar Standları

Ahşap fuar standları, üretim aşamasında sunta, suntalam veya mdflam kullanılarak hazırlanan standlardır. Özellikle fuar alanlarında diğer firmalardan farklı bir model göstermek ve dikkat çekmek adına uygun fuat seçenekleri arasında yer alır.

  • Maxima Fuar Standları

Maxima fuar standları, kare profillere sahip olmasıyla diğer standlara oranla daha estetik hatlara sahiptir. Modüler standlardan ayrılan en büyük özelliğiyse tavanlardaki tül perde özelliği ve birçok renge sahip ahşap detayların uygulanmasıdır.

  • Modüler Fuar Standları

Modüler fuar standları, diğer stand modellerine göre daha sade yapıda olmaktadır. Diğer standlara oranla daha uygun fiyatlı olmasının yanı sıra kurulumları da oldukça kolaydır.

  • Kongre Standı ve Pavilion Standlar

Kongre standı ve pavilion standlar, diğer modellerden farklı yapıda veya özellikte değildir. Diğer modellerde kullanılan malzemelerden üretilen standlar; kongre ve pavilion standlarda olması gereken özellikler eklenerek hazırlanır.

Creostand

Creostand, 2011 yılından itibaren Türkiye ve dünya ülkelerinde gerçekleşen bütün fuarlarda faaliyet göstermeye başlamıştır.

Firmamız daha öncesinde Setup Tasarım adıyla hizmet vermekteydi fakat 2022 yılında yaptığımız köklü değişim ile birlikte artık Creostand olarak adlandırılmaktadır. Tüm Türkiye ve dünya fuarlarında verdiğimiz kaliteli hizmetler sayesinde firmamız, sektörün aranan isimleri haline gelmiştir. Firmalara verdiğimiz fuar hizmetleri şu şekildedir:

  • Fuar standı kiralama,
  • Fuar stand tasarımı,
  • Kongre standı,
  • İç mekan tasarımı,
  • Ürün teşhir üniteleri,
  • Ofis ve iç mekan tasarımları
  • Fuar ekipmanları ve malzemelerinin ayarlanması.

Yer alan hizmetlerde hem destek hem de uygulama hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Uygun fuar stand tasarım fiyatları için internet sitemizin iletişim bölümünden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın