Almanya Fuar Stand Firmaları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
11 Temmuz 2022, Pazartesi
Almanya Fuar Stand Firmaları
Almanya fuar stand firmaları için sunduğumuz eşsiz fuar hizmetleri ile karşınızdayız! Kaliteli işçilikten yanaysanız, sizleri firmamızın hizmetlerini incelemeye davet ediyoruz.
Almanya Fuar Stand Firmaları

Almanya fuar stand firmaları için sunduğumuz eşsiz fuar hizmetleri ile karşınızdayız! Kaliteli işçilikten yanaysanız, sizleri firmamızın hizmetlerini incelemeye davet ediyoruz.

Almanya fuar stand firmaları ile firmamız dünyanın her yerindeki fuarlarda hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmeti layıkıyla yerine getiriyor, siz değerli müşterilerimizin eşsiz bir deneyim yaşamasını sağlıyoruz.

Almanya Fuar Stand Hizmetleri

Almanya fuar stand firmaları için verilen hizmetler arasında farklı modellerle hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetlerde estetik modelleri tercih ediyoruz.

Almanya fuar stand hizmetleri nelerdir?

  • Ahşap Fuar Standları

Ahşap fuar standları, üretim aşamasında sunta, suntalam veya mdflam kullanılarak hazırlanan standlardır. Özellikle fuar alanlarında diğer firmalardan farklı bir model göstermek ve dikkat çekmek adına uygun fuat seçenekleri arasında yer alır.

  • Maxima Fuar Standları

Maxima fuar standları, kare profillere sahip olmasıyla diğer standlara oranla daha estetik hatlara sahiptir. Modüler standlardan ayrılan en büyük özelliğiyse tavanlardaki tül perde özelliği ve birçok renge sahip ahşap detayların uygulanmasıdır.

  • Modüler Fuar Standları

Modüler fuar standları, diğer stand modellerine göre daha sade yapıda olmaktadır. Diğer standlara oranla daha uygun fiyatlı olmasının yanı sıra kurulumları da oldukça kolaydır.

  • Kongre Standı ve Pavilion Standlar

Kongre standı ve pavilion standlar, diğer modellerden farklı yapıda veya özellikte değildir. Diğer modellerde kullanılan malzemelerden üretilen standlar; kongre ve pavilion standlarda olması gereken özellikler eklenerek hazırlanır.

Neden Bizimle Çalışmalısınız?

Daha önceden olumsuz fuar deneyimleri mi yaşadınız? Firmamız ile çalışarak endişelerinizi giderebilir, kendinizi profesyonel ellere bırakabilirsiniz.

Creostand firması olarak 2020 yılından bu yana fuarlarda stand hizmetleri sunmaktayız. Sunduğumuz fuar hizmetleri ile birlikte müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı amaçlıyoruz. Prensip olarak kaliteyi ve başarılı iş deneyimini önde tutan firmamız, sektörde işini layıkıyla yapan firmalar arasında gelmektedir.

Bizimle çalışarak en kaliteli hizmeti uygun fiyata almanın yanı sıra sorunsuz bir fuar dönemi geçirebilirsiniz. İnternet sitemizin üst kısımlarında yer alan numaralarımız üzerinden haftanın 7 günü 24 saat bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Creostand Hakkında

Creostand, 2011 yılında kurulmasıyla birlikte, Türkiye ve dünya ülkelerinde gerçekleşen bütün fuarlarda hizmet vermeye başlamıştır. Öncesinde Setup Tasarım hizmeti veren firmamız, 2020 yılında gerçekleştirdiği köklü değişiklik ile birlikte Creostand olarak adlandırılmaktadır.

Türkiye’nin her ilinde ve dünya çapında sektörde aranan isim haline gelen firmalara, fuar hizmetleri verilmektedir. Verilen fuar hizmetleri: fuar standı kiralama, fuar stand tasarımı, kongre standı, iç mekan tasarımı, ürün teşhir üniteleri, ofis ve iç mekan tasarımları, fuar ekipman ve malzemelerinin kiralanması şeklindedir. Yer alan fuar hizmetlerinde hem destek hem de uygulama hizmeti firmamız tarafından verilmektedir.

İnternet sitemizin üst barından “TEKLİF AL” seçeneğine tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz! Unutmayın, kalite asla tesadüf değildir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın