Fuar Stand Fiyatları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
19 Mayıs 2020, Salı
Fuar Stand Fiyatları
Ahşap, Maxima ve Modüler Fuar Standı fiyatları.
Fuar Stand Fiyatları

Fuar alanları, katılımcıların hem var olan müşterileri ile hemde yeni müşteri ağını oluşturmaları için önemli yerlerdir. Sizin için hazırlanan özel bir fuar standı, markanızı tanıtma konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Bu hususda fuar standınızın uygun fiyatlı olması için Creostand olarak sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Markanızı ve ürünlerinizi tanıtmak için en doğru tasarımları en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Ücretsiz hazırlanan proje ve fiyat teklifimize ulaşmak için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Fuar Stand Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Stand Türüne Göre Fiyat

Ahşap fuar standının imalat aşamasında ham sunta, suntalam ve mdflam kullanılır. Ahşap standlar diğer türlere göre fiyatı en yüksek çıkacak projelerdir. Orta kalite ve daha uygun fiyatlı standlar düşünen müşterilerimize maxima ve modüler standlar önermekteyiz. Buna bağlı olarak kullanılan reklam ürünleri, kullanılan zemin türleri ve eklenebilecek herhangi bir ekipmanlar fiyatı etkilemektedir. Ana aydınlatma ekipmanlarımız fiyata dahildir. 

Katılımını sağladığınız fuarlarda standınızla alakalı tercih yapmadan önce mutlaka Creostand olarak bizimle iletişim kurmanızı öneririz. Her konu hakkında bilgi almak için info@creostand.com.tr adresine mail atabilir, +90 212 603 57 13 numaralı telefonu arayabilir veya İletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın